PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-schepen in rustig vaarwater

Een update over de schepen in Italië. De oudste drie voormalige PSD-schepen liggen allen afgemeerd in Reggio di Calabria en er is geen beweging meer waargenomen. Het gaat om de Amedeo Matacena, Athos Matacena en Ladies Matacena. Op 15 oktober maakte de Willem-Alexander wel haar eerste overtochten met voertuigen, maar ligt nu alweer weken aan de kant. Wat er precies gaande is weet niemand.

De Tremestieri en Acciarello liggen al een half jaar op hetzelfde plekje, namelijk in de haven van Palermo. Enige veranderingen of verbouwingen zijn nog niet gemeld, wel laat rederij Caronte & Tourist weten dat de eerste vaarten worden verwacht in de zomer van 2005.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-schepen in rustig vaarwater’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Amedeo Matacena, Athos Matacena, Ladies Matacena, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-schepen in rustig vaarwater