PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Plannen voor veer Hansweert-Perkpolder

In Zeeland bestaan plannen om een voetveer te beginnen tussen Perkpolder en Hansweert. Dit is een idee van Rederij Dijkhuizen uit Middelburg, die op de dienst de rondvaartboot Stad Veere wil inzetten.

Men zou beginnen in de zomermaanden en uitbreiden op het moment dat het rendabel is. Het veer zou goed uitkomen voor de schoolgaande jeugd in oostelijk Zeeuws-Vlaanderen. Wellicht helpt het initiatief ook voor werkgelegenheid van voormalig PSD-personeel.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Plannen voor veer Hansweert-Perkpolder’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Hansweert, Perkpolder, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Plannen voor veer Hansweert-Perkpolder