PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Athos Matacena zet eerste voertuigen over

De Athos Matacena (voormalige Prins Willem-Alexander) is in voorlopige dienst gesteld op de route Messina – Villa San Giovanni. Elke twee uur vertrekt de Athos Matacena met voertuigen over de Straat van Messina.

De overige twee schepen liggen nog altijd in de haven van Reggio di Calabria. De Athos Matacena deelt de aanlegsteigers met veerboten van het overheidsbedrijf Bluvia.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos Matacena zet eerste voertuigen over’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos Matacena zet eerste voertuigen over