PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Voormalige Margriet teruggevonden

Na de Prinses Irene en Prinses Beatrix gevonden te hebben is de voormalige Prinses Margriet uit 1964 nu ook terecht. Na het vertrek van de Margriet in 1996 uit Vlissingen is het schip aan China verkocht en heeft het dienst gedaan onder de naam Princess op de veerdienst Dalian – Yantai over de Bohai Zee.

Hierna is het schip hoogstwaarschijnlijk in november 2002 doorverkocht aan Indonesië voor de dienst Merak (Java) – Bakauheni (Sumatra). Daar vaart de Margriet nu onder de naam SMS Kartanegara en onder Indonesische vlag.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Voormalige Margriet teruggevonden’) is geplaatst in de categorie China en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Voormalige Margriet teruggevonden