PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Ladies & Athos starten motoren

Na maanden van stilliggen in Reggio di Calabria zijn de Athos Matacena (Willem-Alexander) en Ladies Matacena (Christina) weer even in bedrijf geweest. De twee schepen hebben de gehele middag en avond op de Straat van Messina gevaren.

Dit alles was live te volgen via de webcam van Strettoweb.it. De Amedeo Matacena lag in de haven van Reggio Calabria bleef aan wal. Of de testen van vandaag bedoeld zijn als proefvaart of dat beide schepen hun ligplaats moesten verlaten voor een ander schip is nog niet duidelijk.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Ladies & Athos starten motoren’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Ladies & Athos starten motoren