PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Zijpe niet naar Bruinisse

De PZC meldt dat de dagen van de veerboot Zijpe geteld lijken te zijn. De veerboot (voormalige Willemsdorp) die in Antwerpen ligt komt niet terug naar Bruinisse. Het idee was de Zijpe op te knappen en in te zetten bij festiviteiten.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Zijpe niet naar Bruinisse’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Zijpe, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Zijpe niet naar Bruinisse