PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Provinciewapens en namen verwijderd

Op 28 mei en vandaag 1 juni 2004 zijn de Zeeuwse wapens op de flanken van de schepen verwijderd, net als de namen daaronder. De schepen blijven waarschijnlijk op Scheldepoort liggen tot het definitieve vertrek uit Zeeland. De schepen zijn goedgekeurd door de Italiaanse Klasse (RINA).

In tegenstelling tot de oudste drie dubbeldekkers behoeven de voormalige Koningin Beatrix en Prins Johan Friso geen aanpassingen voor de zeereis.

Het wachten is nu nog op de vlag waaronder de boten gaan varen. De oudste drie boten varen in Italië onder Portugese vlag. Wanneer de boten vertrekken uit Zeeland is nog niet bekend.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Provinciewapens en namen verwijderd’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Provinciewapens en namen verwijderd