PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Planning vertrek KBX & PJF

De planning is dat de Koningin Beatrix (Tremestieri) en Prins Johan Friso (Acciarello) op vrijdag 11 juni 2004 rond de klok van 10u a 11u vertrekken uit Vlissingen.

De reis zal van Vlissingen naar Palermo gaan, de hoofdstad van Sicilië. Hier zullen de schepen aankomen rond 19 – 20 juni. In Palermo zullen de verbouwingen aan de boten ongeveer 5 a 6 maanden in beslag nemen. De schepen worden geschikt gemaakt voor de dienst op de Straat van Messina.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Planning vertrek KBX & PJF’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Planning vertrek KBX & PJF