PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

KBX & PJF in Golf van Biskaje

De Tremestieri en Acciarello varen op het moment in de Golf van Biskaje. De schepen hebben de wind achter en het is prachtig weer op zee. Morgen 14 juni komen ze aan bij Finesterre dan zijn ze de Golf nabij.

De veerboten lopen 11 knopen en er zijn twee diesels in gebruik voor de voortstuwing. Het brandstof verbruik is ongeveer 10 metrische tonnen per dag. In de afgelopen 48 uur hebben de boten 509 zeemijlen afgelegd. Naar Palermo zijn er nog 1771 zeemijlen te gaan. Het is de bedoeling dat de boten aankomen in Palermo op 21 juni.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘KBX & PJF in Golf van Biskaje’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

KBX & PJF in Golf van Biskaje