PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

KBX & PJF bij Gibraltar

Op 16 juni 2004 zijn de Tremestieri en Acciarello de Straat van Gibraltar gepasseerd na 1278 nM gevaren te hebben vanuit Vlissingen.

De schepen varen met een gemiddelde snelheid van 10 knopen. Het is mooi weer en de wind is kracht 3 tot 4 BFT. De voormalige PSD-boten zullen op 20 juni als het weer meezit, of anders een dag arriveren in Palermo.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘KBX & PJF bij Gibraltar’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

KBX & PJF bij Gibraltar