PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-terminal Vlissingen wordt gesloopt

De PSD-terminal in Vlissingen zal na de zomervakantie worden gesloopt, meldt PZC vandaag. In Breskens zijn er plannen om de PSD-terminal te verhuren als bedrijfsruimte.

Ook de brug wordt gesloopt. Zowel Matacena Lines (de eigenaar van de eerste drie dubbeldekkers) als Caronte & Tourist (eigenaar nieuwste boten) hadden geen interesse in de brug en ontschepingsinstallaties. Zelfs niet toen deze gratis werden aangeboden.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-terminal Vlissingen wordt gesloopt’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Vlissingen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-terminal Vlissingen wordt gesloopt