PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

PSD-boten definitief uit de vaart

De voormalige PSD-veerboten Koningin Beatrix en Prins Johan Friso zijn definitief uit vaart en overgedragen aan de Provincie Zeeland. Gisteren op 5 mei heeft de Koningin Beatrix haar laatste overtochten tussen Vlissingen en Breskens gemaakt. De Johan Friso ligt al sinds zaterdag 1 mei uit de vaart.

De veerboten krijgen nu nog een laatste inspectie en dan kunnen ze gereed gemaakt worden voor de reis naar Italië.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-boten definitief uit de vaart’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-boten definitief uit de vaart