PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Nieuwe namen Friso en Beatrix bekend

Gisteren (27 mei 2004) zijn de nieuwe namen van de voormalige PSD-boten Koningin Beatrix en Prins Johan Friso bekend geworden. De Beatrix wordt Tremestieri en de Johan Friso gaat Acciarello heten. Wanneer de twee boten Zeeland gaan verlaten is nog onbekend.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Nieuwe namen Friso en Beatrix bekend’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Nieuwe namen Friso en Beatrix bekend