PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Friso en Beatrix naar Scheldepoort

Gisteren op maandag 24 mei is de Prins Johan Friso op Scheldepoort aangekomen rond 12.45u. Op de werf zal een laatste inspectie volgen in het dok. Vandaag 25 mei is de Koningin Beatrix voor een inspectiebeurt aangekomen. De Prins Johan Friso ligt er nu naast afgemeerd aan de kade.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Friso en Beatrix naar Scheldepoort’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Friso en Beatrix naar Scheldepoort