PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Beatrix vaart na afscheidsdag door

De veerdienst Vlissingen-Breskens wordt nu uitgevoerd door de SWATH-veerboot Prins Willem-Alexander en de PSD-dubbeldekker Koningin Beatrix. Eigenlijk was zaterdag de laatste dag voor de PSD-boten, maar de SWATH-ferry Prinses Maxima heeft een technisch mankement. Hoe lang de Koningin Beatrix nog wordt ingezet is onduidelijk.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Beatrix vaart na afscheidsdag door’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Beatrix vaart na afscheidsdag door