PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD’ers komen Italianen helpen

Omdat de drie oudste PSD-dubbeldekkers in Italië nog altijd stilliggen, gaat er een Zeeuwse delegatie op weg naar Italië. Voormalige PSD-kapiteins en machinisten gaan de Italiaanse bemanningen de fijne kneepjes van het vak leren. De Italianen hebben reeds aangegeven moeite te hebben met het afmeren van de schepen. Daarom hebben ze hulp gevraagd aan Zeeland.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD’ers komen Italianen helpen’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD’ers komen Italianen helpen