PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Friso na twee maanden weer buiten

Na twee maanden in de Vlissingse Binnenhaven te hebben gelegen voor reparatie, gingen vanochtend om 10.15u de trossen los. De veerboot Prins Johan Friso kwam door de sluizen en ging naar buiten. Daar werden verschillende zaken op de veerboot getest. Wanneer de Friso terug in de vaart komt als dienstboot is nog onduidelijk.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Friso na twee maanden weer buiten’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Friso na twee maanden weer buiten