PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Boottocht verstandelijk gehandicapten

De jaarlijkse PSD-traditie om een boottocht te houden voor verstandelijk gehandicapten heeft ook dit jaar een vervolg gekregen. Nog éénmaal kon het doorgaan, mede omdat BBA Fast Ferries een voormalige PSD-boot kon uitlenen.

Het werd de Koningin Beatrix in de reguliere dienstregeling, omdat de Prins Johan Friso nog altijd in de Binnenhaven ligt. Duizend verstandelijk gehandicapten en hun begeleiders gingen mee op de vaart.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Boottocht verstandelijk gehandicapten’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Boottocht verstandelijk gehandicapten