PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Terminals SWATH-boten pas in juli klaar

De nieuwe terminals voor het voetveer Vlissingen-Breskens zijn pas in juli klaar. Het gaat dan om de wachtgebouwen. De nieuwe boten kunnen wel op 9 april al gaan varen. Passagiers kunnen tot het gereedkomen van de nieuwe terminals wachten in de PSD-gebouwen.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Terminals SWATH-boten pas in juli klaar’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Terminals SWATH-boten pas in juli klaar