PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SWATH-boten zijn gedoopt

In Vlissingen heeft minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat de nieuwe SWATH-veerboten Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima gedoopt. De schepen lagen hiervoor aan de aanlegsteiger van Vlissingen. De planning is dat de schepen op 2 mei 2004 de dienst overnemen van de voormalige PSD-boten die nu nog varen tussen Vlissingen en Breskens.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SWATH-boten zijn gedoopt’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SWATH-boten zijn gedoopt