PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD-tentoonstelling IJzendijke geopend

In IJzendijke is de PSD-tentoonstelling officieel geopend. Te zien zijn talloze foto’s, scheepsmodellen, bootkaarten en bordjes die op de schepen hingen. Ook hangt er een collectie foto’s gemaakt door Christa Breure uit Kruiningen.

De openingstijden van het museum zijn dinsdag tot en met zaterdag van 13u tot 17u.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-tentoonstelling IJzendijke geopend’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-tentoonstelling IJzendijke geopend