PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-reünie valt in het water

De reünie van de PSD zou plaatsvinden een jaar na de opheffing, maar kan nu niet doorgaan omdat er geen veerboot beschikbaar is. Dit omdat de Prins Johan Friso een maand uit de vaart is. De reünie is nu opgeschoven naar zaterdag 10 april 2004.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-reünie valt in het water’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Reünie, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-reünie valt in het water