PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Friso hele maand nog uit de vaart

De dubbeldeksveerboot Prins Johan Friso blijft in ieder geval de rest van de maand maart nog aan de kant liggen. De laatste PSD-boot uit 1997 is al sinds 2 februari kapot. Momenteel wordt het schip in de Vlissingse Binnenhaven gerepareerd. Alleen de Koningin Beatrix is beschikbaar voor het voetveer Vlissingen-Breskens.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Friso hele maand nog uit de vaart’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Friso hele maand nog uit de vaart