PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

BBA komt met afscheidsdag PSD-boten

BBA Fast Ferries heeft onderzoek gedaan onder haar gebruikers en concludeert dat er nog veel Zeeuwen weemoedig zijn over het aanstaande verdwijnen van de dubbeldeksboten. Op zaterdag 1 mei wordt er daarom een afscheidsdag georganiseerd, waar er gratis overtochten zullen zijn met muziek aan boord.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘BBA komt met afscheidsdag PSD-boten’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) 1 mei 2004, Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

BBA komt met afscheidsdag PSD-boten