PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Tarief voetveer omhoog

De tarieven voor het voetveer Vlissingen-Breskens gaan per 28 maart 2004 omhoog. De stijging gaat om 3,7%. Een enkele reis voor personen kost nu 2,20 euro en gaat 2,35 euro kosten vanaf eind maart. De kosten voor een retour zullen stijgen van 3,60 euro naar 3,85 euro.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Tarief voetveer omhoog’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Tarief voetveer omhoog