PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD-tentoonstelling IJzendijke

Van 20 maart 2004 tot en met 30 oktober 2004 presenteert het Streekmuseum aan de Markt in IJzendijke haar honderdste wisseltentoonstelling. Deze tentoonstelling zal geheel in het teken staan van de historie van de PSD.

Op vrijdagavond 19 maart om 19u wordt de tentoonstelling officieel geopend. Het museum is geopend vanaf 20 maart en is te bezoeken op de dagen dinsdag tot en met zaterdag tussen 13u en 17u.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-tentoonstelling IJzendijke’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-tentoonstelling IJzendijke