PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Proefvaarten Athos en Amedeo

Vandaag hebben de Athos Matacena en de Amedeo Matacena een proefvaart gemaakt tussen Reggio di Calabria en Messina. De proefvaart is goed verlopen, beter als de proefvaarten hier in Zeeland van de Prinses Maxima.

Zaterdag 7 februari zullen de Athos Matacena en de Amedeo Matacena testen uitvoeren met het aanmeren en het bunkeren. Zondag 8 februari zullen de Zeeuwse schepen terugkeren naar Reggio di Calabria.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Proefvaarten Athos en Amedeo’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Proefvaarten Athos en Amedeo