PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Proefvaren met de Prinses Maxima

De nieuwe SWATH-veerboot Prinses Maxima heeft vanmiddag in de Tweede Binnenhaven van Vlissingen proefgedraaid. Dit gebeurde met behulp van twee sleepboten, namelijk de Multratug 9 achter en de VLB 7 voor. Voor de afbouw is het schip eind vorig jaar naar de stadswerf gekomen, vanaf Vlissingen-Oost.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Proefvaren met de Prinses Maxima’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prinses Maxima, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Proefvaren met de Prinses Maxima