PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Motorpech voor nieuwe Prinses Maxima

Tijdens een proefvaart met de nieuwe SWATH-veerboot Prinses Maxima zijn de motoren stilgevallen. Vorige week ontstond een beschadiging aan de romp toen de veerboot in de problemen kwam bij het aanleggen. De romp van het schip is nu lichtelijk geschaafd.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Motorpech voor nieuwe Prinses Maxima’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prinses Maxima, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Motorpech voor nieuwe Prinses Maxima