PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Amedeo in Reggio gesignaleerd

De Amedeo Matacena (voormalige Prinses Juliana) is vandaag gesignaleerd door onze Italiaanse contacten. Het schip ligt nu voor het eerst in Reggio di Calabria, waar ook de Athos Matacena ligt. De Ladies Matacena ligt waarschijnlijk nog steeds in Gioia Tauro.

Dit bericht werd in 2004 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Amedeo in Reggio gesignaleerd’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Amedeo in Reggio gesignaleerd