PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Sloop fly-over Vlissingen

Bijna negen maanden na de laatste afvaart voor auto’s is begonnen met de ontmanteling van de toegangswegen op het Vlissingse veerplein. Het meest in het oog springende onderdeel hiervan is de fly-over, de toegangsweg naar het bovenste autodek. Waar eens de auto`s naar de boten reden zijn nu slopers druk bezig.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Sloop fly-over Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Vlissingen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Sloop fly-over Vlissingen