PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-boten in Italië bijna in de vaart

Waarschijnlijk gaan de drie voormalige PSD-boten Prinses Juliana, Prins Willem-Alexander en Prinses Christina over twee weken varen. Nog net voordat het nieuwe jaar begint dus.

De ombouw-werkzaamheden zijn grotendeels afgerond. De voormalige rijdekdeuren zijn gedemonteerd en er zal nu gebruik gemaakt worden van een neerlaatbare klep aan beide boegzijden. In Italië zijn geen fuiken met bijbehorende aanleginrichtingen aanwezig. Verder zijn er schilderswerkzaamheden geweest aan de schepen en is het logo van Matacena Lines aangebracht op de flanken van de schepen.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-boten in Italië bijna in de vaart’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-boten in Italië bijna in de vaart