PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Matacena-boten in de vaart op 27e

Het schijnt dat de drie voormalige PSD-schepen in Italië hun dienst beginnen op 27 december. Dat is nog net voor het nieuwe jaar, eerst was er sprake van dat pas in 2004 gevaren zou worden. Het gaat om de veerboten Amedeo Matacena, Athos Matacena en Ladies Matacena, allen varende onder de vlag van reder Matacena Lines.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Matacena-boten in de vaart op 27e’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Matacena-boten in de vaart op 27e