PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Foto’s uit Italië terug in Zeeland

Voordat de drie oudste PSD-dubbeldekkers vertrokken zijn er een zak vol wegwerpcamera’s meegegeven met de Italiaanse kapiteins. Nu zijn de fotocameraatjes terug in Zeeland en ontwikkeld. Op de foto`s zijn de reis naar de Straat van Messina te zien, de bemanning en het gereedmaken voor de dienst in Italië.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s uit Italië terug in Zeeland’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s uit Italië terug in Zeeland