PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Eeste tochtje Prinses Maxima

De nieuwe veerboot Prinses Maxima gleed gisterochtend van een ponton in het water in Vlissingen-Oost. Het fiets- en voetveer doorstond de drijftest met glans. De Prinses Maxima is een van de twee catamarans die op 1 april 2004 de ‘oude’ PSD-boten moet gaan vervangen die nu nog tussen Vlissingen en Breskens varen.

De catamaran Prinses Maxima wordt afgebouwd aan de buitenkade van de Koninklijke Schelde Groep in de Vlissingse binnenstad.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Eeste tochtje Prinses Maxima’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prinses Maxima, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Eeste tochtje Prinses Maxima