PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Athos Matacena steekt Stretto over

Nog net voor het eide van 2003 heeft de Athos Matacena (de voormalige Prins Willem – Alexander uit 1970) de overtocht op de Staat van Messina gemaakt. Dit is zojuist bevestigd door een plaatselijke “veerbootspotter”.

Eerst was er sprake van dat de Zeeuwse schepen pas in 2004 zouden gaan varen, maar daar lijkt dus verandering in gekomen te zijn. De oversteek van vandaag was een proefvaart tussen Messina (centrum) en Reggio di Calabria.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos Matacena steekt Stretto over’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos Matacena steekt Stretto over