PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Nog 59 oud-PSD’ers zoeken werk

Oud-werknemers van de in maart dit jaar opgeheven PSD komen redelijk aan de slag. Van de 295 mensen die begin dit jaar bij de PSD werkten, zijn er nu nog 59 op zoek naar een andere baan, bijvoorbeeld bij de tunnel of het fiets/voetveer.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Nog 59 oud-PSD’ers zoeken werk’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) personeel, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Nog 59 oud-PSD’ers zoeken werk