PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Nieuwste PSD-dubbeldekkers verkocht

De laatste twee voormalige PSD-veerboten in Zeeland, de Prins Johan Friso (1997) en de Koningin Beatrix (1993), zijn verkocht.

De koper is een Italiaanse rederij uit San Giovanni, in de laars van Italië. De veerboten blijven nog in de vaart tot de twee nieuwe SWATH-veerboten klaar zjn. Pas daarna zullen de dubbeldekkers vertrekken naar Italie en gaan varen als concurenten van de vorige drie voormalige PSD-veerboten die ook varen over de Straat van Messina.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Nieuwste PSD-dubbeldekkers verkocht’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Nieuwste PSD-dubbeldekkers verkocht