PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Beatrix weer terug in de vaart

De veerboot Koningin Beatrix (1993) is weer in de vaart, na een tijdje aan de kant te hebben gelegen voor een reparatie. Hierbij is de schade gerepareerd die het schip opgelopen had op 6 juni in Breskens. Toen kwam het schip in aanvaring met de fuik.

Dit bericht werd in 2003 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Beatrix weer terug in de vaart’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Beatrix weer terug in de vaart